web analytics
Uncategorized

California Cities klaagt staat over cannabis levering regels

BESTAND – In deze 6 januari 2018, bestand foto, een werknemer voorraden cannabis in een winkel kort voor de eerste dag van recreatieve marihuana verkoop in San Francisco. Californië faceted weg op hof Donderdag, 6 Augustus, 2020, tegen sommige van zijn eigen steden die een overheidsrol willen omverwerpen die huismarihuanalevering statewide toestaat, zelfs in gemeenschappen die commerciële potverkoop verboden. (AP Photo / Noah Berger, Bestand)

FRESNO, Californië. (AP) – Californië maakte weg in hof Donderdag tegen sommige van zijn eigen steden die een overheidsrol willen omverwerpen die huismarihuanaleveringen statewide toestaat, zelfs in gemeenschappen die commerciële potverkoop verboden.

In een potentiële tegenslag voor ten minste een aantal van de steden, de rechter voorzichtig de kant van de staat in de vraag waar sommige van de gemeenschappen staan om juridische stappen te ondernemen, omdat ze niet over lokale verordeningen in plaats die in strijd zijn met de staat regelgeving.

Zonder dat, "er is geen geschil," Fresno Superior Court Rechter Rosemary McGuire schreef in een rollende poging.

Het geschil tussen de staat en 25 van zijn lokale overheden heft een fundamentele vraag in de wettelijke marihuanaeconomie op: Wie is belast, de staatsbureaucratie die de markt overziet, of lokale overheden waar het kan worden gekweekt en worden verkocht?

De lokale overheden – Beverly Hills, Riverside, Santa Cruz County en 22 andere steden – dienden de rechtszaak in april 2019 in en vroegen de rechtbank om de thuisbezorgregel ongeldig te maken die "commerciële cannabisleveringen toestaat aan elk fysiek adres in de staat."

De Liga van De Steden van Californië en de politieleiders hadden comlocated dat de onbeperkte huisleveringen tot een chaotische markt van wijd verborgen kunnen transacties zouden leiden, terwijl het onderbieden van lokale controle die in de wet van 2016 wordt gewaarborgd die breed marihuanaverkoop in de staten legaliseerde.

De bedrijven en de consumenten van de marihuana hadden voor huisleveringen geduwd omdat zij cannabis "woestijnen" werden genoemd. De ingezetenen in die worden effectief afgesneden van wettelijke marihuanaaankopen.

Om de rest van dit artikel te lezen door Michael R. Blood op Associated Press News (AP)

About the author

Marzena Bonar

Marzena Bonar

Marzena's passion for writing impressed all of us and now she dedicates her time for writing beautiful researched articles related to the hemp industry around the globe.

Marzena gratuated the University of Economics in Katowice.

She can be reached out at: Marzena.Bonar@hempstashnews.com

Add Comment

Click here to post a comment